NOR / ENG / DK

Om selskabet

I Viiral tror vi på, at naturen kan lindre og gøre os raske. Viiral har ledende institutioner og specialister tilknyttet, der bidrager med forskning og udvikling. For os er det vigtigt at skabe produkter, der altid holder hvad de lover, og at dokumentationen altid er korrekt.

Teamet bag Viiral

Jan Remmereit - Founder

Jan Remmereit er kernen i udviklingen af Viiral. Remmereit har lang erfaring med brug af marine ingredienser og andre naturlige substanser i udviklingen af Omega 3, Chitosan og andre marine produkter.


Frode Fagermo - CEO

Frode Fagermo har akademisk og økonomisk uddannelse samt mere end 10 års erfaring fra Sparebank SMN indenfor Private Equity, Aktiv Forvaltning, porteføljeforvaltning, rådgivning og salg.


Bent Andreassen - Markedsdirektør

Bent Andreassen har en økonomisk uddannelse samt 15 års erfaring fra den farmaceutiske industri med lancering af forskellige præparater.


Martin Schalling - Medicinsk Konsulent

Martin Schalling har bidraget til studieprotokoller samt rapporter fra studierne omkring Viiral. Schalling er professor i medicinsk genetik ved Institut for molekylær medicin og -kirurgi og Center for molekylær medicin ved Karolinska Insituttet og Karolinske Universitets Sygehus.


Dan Edwall - Medicinsk Konsulent

Dan Edwall (PhD) har bidraget til studie protokollerne samt rapporter fra studierne omkring Viiral. Edwall har en doktorgrad i medicinsk videnskab i celle- og molekylær biologi fra Karolinska Insituttet i Stockholm, Sverige og mange års relevant konsulent erfaring.


Anne Bjørnebye Vik - Regulatorisk Direktør

Anne Bjørnebye Vik (MSC,PhD, MBA) har bidraget til studie protokoller samt rapporter fra Viiral studierne. Vik har mere end 35 års erfaring med udvikling, dokumentation, registering og kommercialisering af helseprodukter.


Hogne Vik - Medicinsk Direktør

Hogne Vik (MD, PhD, MBA) har bidraget til studie protokoller samt rapporter fra Viiral studierne. Vik har mange års erhvervserfaring som læge, forsker og produktudvikler.


Alvin Berger - Medicinsk Konsulent

Alvin Berger (MSc, PhD) har mere end 30 års forsknings erfaring indenfor ernæring og farmeceutiske områder. Han har været ansvarlig for at lede teams og identificere forskning, udvikle, designe og lancere nye produkter.


Mitchell Jones - Patent advokat USA

Partner ved Casimir / Jones S.C. Har stor og bred erfaring fra udvikling af patenter og patent beskyttelse. Transaktioner knyttet til verdens største lægemiddelfirma MERCK med værdi på over 2 BDKK

Købes i PHARMA+ apotekene