NOR / ENG / DK / SE

Ny undersøgelse: Naturspray virker forebyggende mod pollenallergi

Pollensæsonen er for mange en forfærdelig tid, hvor næsen løber, halsen kradser og kroppen er træt. I en ny undersøgelse viser resultatet, at Viiral spray kan hjælpe folk med pollenallergi mod de klassiske symptomer.

I undersøgelsen har 100 personer med pollenallergi benyttet Viiral i fire uger, og resultatet viser, at næsten 70 % af deltagerne oplevede, at Viiral havde en effekt på deres pollenallergi. Herunder har 12 % udtalt, at Viiral har haft en stor eller meget stor effekt på deres allergi-symptomer.

Testpersonerne skulle efter hver uge udfylde et spørgeskema, hvor de blandt andet blev spurgt om, hvor tit de har løbende næse, og hvor ofte de har problemer med at sove.

Læs også: Naturlig spray kan lindre symptomer på pollenallergi

Et af spørgsmålene i undersøgelsen er: ”Hvor tit pudser du næse?” Her svarer 30,3 % i uge et, at de pudser næse jævnligt. Men efter at have brugt Viiral i fire uger er tallet faldet til 22 %.

Pollensæsonen gælder helt fra februar til august men afhænger af, hvilken pollenslags vi taler om. De første måneder er det mest pollen og hassel. I perioden marts til maj er birkepollen dominerende, og fra juni er græspollen den vigtigste årsag til pollenallergier.

Testpersoner vil fortsætte med Viiral spray
Flere af testpersonerne siger i undersøgelsen, at produktet bidrog til en reducering af plager og ubehag som hyppig pudsning af næse, nys, løbende næse, nattesøvns problemer og generel træthed.

I undersøgelsen fremgår det samtidig, at 96,5 % af testpersonerne benyttede sig af en eller flere allergimediciner i testperioden. Flere testpersoner brugte altså både allergiøjendråber, allerginæsespray og allergitabletter gennem hele eller dele af testperioden. På trods af dette svarer 67,2 % af testpersonerne, at de har kunne mærke en forskel ved brugen af Viiral spray og godt kunne finde på, at fortsætte med at bruge den naturlige spray.

De meget positive resultater tyder på, at Viiral har en forebyggende effekt for folk, der lider af pollenallergi og godt kan bruges sammen med anden allergi-medicin uden bivirkninger. Og derved kan bidrage til at reducere luftvejsgener.

Undersøgelsen blev foretaget i Norge fra fredag den 27. april 2018 til og med den 25. maj 2018.Viiral - den naturlige spray

- Kan forebygge forkølelse, tilstoppet næse og pollen allergi

Nyheder