NOR / ENG / DK / SE

Brugerhistorier

Viiral bliver brugt af store og små, unge og ældre.
Læs nogen af brugerhistorierne som er blevet sendt til os.

- Jeg har ikke været forkølet siden jeg startede med Viiral

Jeg fik anbefalet Viiral af en af veninderne fra klubben. Vi talte om job, hverdagen og rejser – og specielt hvor meget jeg selv rejser med fly i mit arbejdsliv. Da jeg bagefter fandt ud af Viirals beskyttende effekt, tænkte jeg, at det var et forsøg værd – for jeg har virkelig ikke tid til at blive forkølet. Siden den gang, for 9-10 måneder siden, har jeg ikke været forkølet en eneste gang! Jeg kan anbefale Viiral på det kraftigste.

Wenche Aarseth Kyam Ferreira, 50 år. Bor I Langevåg, arbejder for DHL EXPRESS som Key Account, og har kunder over hele landet.

- Nu er han plagerne kvit

I løbet af sine snart 5 år har Liander konstant været tilstoppet i næsen og generelt meget syg. En operation medførte at han var langt mindre syg, men tætheden i næsen kom hurtigt tilbage. Da Liander begyndte med Viiral tog det knap to uger før vi mærkede en forskel, og nu er han plagerne kvit. Anbefales på det kraftigste.

Marita Ytrebø, 32 år. Bor i Vartdal, mor til Liander (5 år).

- Jeg har fået en helt ny næse

Jeg har været plaget med rindende næse og akut næseblod i rigtig mange år.
Lommetørklædet har været min faste følgesvend. Det har været socialt skæmmende og har reduceret lysten til at omgås andre socialt. Jeg følte bedring efter at have brugt Viiral i kun én måned – og efter fire måneder havde jeg fået en helt ny næse! Viiral har ændre min livslvalitet på dette område, og jeg kan virkelig anbefale Viiral til alle ældre med samme udfordring.

Per Longva fra Sykkylven, 84 år.

Købes på apoteket!