NOR / ENG / DK / SE

Skab en sundere arbejdsplads

Asset-1.png#asset:245

Skab en sundere arbejdsplads

De ansatte er de vigtigste ressourcer for en virksomhed. Omkostninger grundet korttidssygefravær er en stor udfordring for de fleste virksomheder. Dette arbejder vi på at reducere!

packshots.jpg#asset:260

En arbejdsplads med mindre forkølelse

Forkølelse og virussmitte blandt ansatte og deres børn er blandt de mest almindelige årsager til korttidssygefravær. I Viiral arbejder vi på at reducere smitte med forkølelsesvirus, der forekommer særligt i perioder af året med meget virussmitte, i større folkemængder og på rejser. 

Skap en sundere arbejdsplads

  • Kan medføre mindre korttidssygefravær
  • De ansatte føler sig værdsat
  • Forkølelse er en hyppig årsag til højt korttidssygefravær.
  • En uges sygefravær koster i gennemsnit 15.000 kroner. Virksomheden kan altså spare meget på at aktivt forebygge forkølelse hos de ansatte (kilde: Sintef, Adresseavisen m.fl.).
  • Halvsyge medarbejdere udgør også en risiko for spredning af virus, udover at det koster virksomheden meget på grund af en mindre effektiv arbejdsstyrke. 

Sådan kommer din virksomhed i gang

Du kan købe Viiral hos vores danske samarbejdspartner Bropharma. Tag kontakt med os for et uforpligtende tilbud på en aftale, der passer nøjagtigt til jeres behov.


Kontaktperson for virksomhedsaftaler


Maj-Britt Hjort Felden 
T: +45 28 11 88 28  

Om Viiral

Viiral næsespray er et naturligt norsk produkt, der danner en beskyttende barriere mod forkølelsesvirus på simhinderne i næsen. Næsesprayen renser næsen, tilfører fugtighed og beskytter slimhinderne mod virus, så risikoen for at blive forkølet reduceres.